Mat på Arninge

Under golfsäsong behöver du aldrig åka från Arninge Picture3hungrig…
Vi erbjuder allt från en fika, matigare smörgåsar, lättare förtäring till en full måltid.
Vill du släcka törsten finns allt från vanligt kaffe & the, kall dryck, ett glas mousserande eller varför inte en läskande Weissbier eller en alkoholfri öl.

Efter hål 9 passerar du klubbhuset och vår kiosk där du kan fylla på energin med en varmkorv, toast, hamburgare, smörgåsar, nyttiga bars, ett kokt ägg, drickkvarg, keso eller en svalkande glass för att orka varvet runt.

Är ni ett sällskap som vill förboka en lunch eller middag är ni välkomna att höra av er så skräddarsyr vi gärna ett förslag till er efter just era önskemål.IMG_2682

Vi serverar under golfsäsong dagens lunch vardagar 10.30-14.30 därefter en kvällsmeny fram till 19.00 och på helgerna erbjuder vi helgens meny fram till 17.00.  Vi erbjuder oftast runt 4 rätter. Vi kan alltid ordna något till dig om du är vegetarian eller har någon kostavvikelse. I dagens lunch ingår salladsbuffé, bröd, måltidsdryck och kaffe och kaka på maten under vardagar, på helgerna ingår måltidsdryck & kaffe.

Vårt varma kök stänger en timme före stängning varje dag om inget annat är överenskommet.

Vi hälsar er hjärtligt välkomna till Arninge golfkrog och hoppas ni ska finna både bana samt dryck och förtäring till belåtenhet.

Hjärtligt välkomna!IMG_2420